Szentendre ad otthont az APT Padel Tour világbajnoki sorozat egyik kiemelkedő állomásának

Szentendre ad otthont az APT Padel Tour világbajnoki sorozat egyik kiemelkedő állomásának

A szentendrei Padel Club Bravos ad otthont a sportág legjelentősebb versenyének, az APT Padel Tour világbajnoki sorozat egyik kiemelkedő állomásának június 13–19. között – olvasható a nemzetisport.hu oldalon.

A tenisz és a fallabda legjobb tulajdonságait ötvöző, mexikói gyökerű sportág a legdinamikusabban fejlődő ütősportok egyike, amit már 15 millió ember játszik világszerte. Tavaly kiemelkedő sikereket ért el az ország a nemzetközi versenyeken, a hazai viadalok szervezésében és a nemzetközi sportdiplomáciában is, ennek köszönhetően júniusban Magyarország lesz az APT Padel Tour világbajnoki sorozat egyik állomása.

Az APT Padel Tour világbajnokság sorozat egyik állomása a 110 000 Euro díjazású APT PADEL OPEN Hungary verseny, a világszínvonalú Padel Club Bravosban kap helyet Szentendrén, ahová június második hetében a világranglistán kilencedik helyen álló portugál Miguel Oliveira is eljön.

A verseny beharangozó eseményeként Miguel Oliveira és Thomas Johansson teniszbajnok játszott baráti mérkőzést Sebestyén Balázs és Gianni Annoni oldalán.

A versenyre mindenkit várnak a Padel Club Bravos pályáin, a belépés ingyenes!

Aki pedig szeretné, május 28-án is (szombaton) a nyílt napon, 9 órától 13 óráig INGYEN kipróbálhatja a padelt. Részletek az alábbi linken:

https://www.facebook.com/events/1619501555098057/?ref=newsfeed

Forrás: Padel Club Hungary / nemzetisport.hu