loader
Szépen helytállt Verőce ellen a BMSE

Szépen helytállt Verőce ellen a BMSE

Döntetlent játszott Verőcével a Budakalászi Munkás Sportegyesület a hétvégén. A kalászi fiúk a bajnokság negyedik fordulójában jelenleg harmadikak a tabellán.

A felnőtt bajnokság másodosztályában küzd idén is ellenfeleivel a BMSE. Már négy mérkőzésen van túl a csapat: Piliscsabával 0-0-s döntetlen játszottak, az Erdőkertesi SE-t három góllal múlták felül, de Kisnémedi csapatánál is jobbnak bizonyultak. Szeptember 9-én, míg a helyiek nagyobbik része a városnapon ünnepelt, a BMSE hazai pályán fogadta Verőcét.

A meccs első gólját a verőceiek játékosa, Bánáti Gergő szerezte a 20. percben. A budakalászi válasz jóval később érkezett, Sallai György a 2. félidő előtt néhány perccel szerezte meg a csapat számára döntetlent jelentő gólt.

Nem kell sokat várni a BMSE következő diadalára. Ugyan nem otthon, hanem városunktól nem messze, Pomázon játszanak majd a fiúk most hétvégén, szeptember 16-án, szombaton. Érdemes lesz kilátogatni a szomszédos településre, hiszen a Kalász-Pomáz focimeccset nem véletlenül hívják a környékbeliek a helyi El Clásico-nak.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok