loader
Yellow Spots a RockHázban

Yellow Spots a RockHázban

A KKMH-RockHáz áprilisi fellépője egy abszurd rock&roll csapat, morbid humorú szövegvilággal, nagybőgővel és fúvósokkal. Előzenekaruk a Fit Fat zenekar lesz, akik külföldön és belföldön egyaránt sikeres koncerteket tudhatnak maguk mögött.

A Yellow Spots zenakar egymástól távolinak tűnő szórakoztató zenei-stílusokat ötvöz. Színpadi produkcióik igazán impulzív élményt nyújtanak, múmiák és táncosok is megjelennek az őrült performanszokban. Szövegeik merőben eltérnek az átlagos rock slágerekétől, váratlan fordulatokkal teli ironikus történetek. Műfajukat tekintve neo-swing, neo-rockabilly, psychobilly és punk-rock elemekkel zenélnek.

A Fit Fat zenekar alapozza meg a hangulatot a bogaras show előtt, akik nemzetközi szinten is ismert, hasonlóan progresszív zenét játszó banda. A fellépések elmaradhatatlan része a főzés, és a koncert közbeni étkezés, ezért is hívják őket „gasztro-szörf” zenekarnak. Repertoárjukban találhatók saját szerzemények, de sok feldolgozást is játsszanak. 

            A RockHáz színpadára április 26-án, szombat este kerülnek. A koncert este 8 órától kezdődik. Elővételben 800 Ft-ért, a helyszínen 1000 Ft-ért lehet belépőjegyet váltani. A jegyek április 25-ig az irodában átvehetőek 09-15 óra között, azonban a koncert napján csak közvetlenül előtte.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok