Önállóságát ünnepelte évnyitóján a KAMI

Önállóságát ünnepelte évnyitóján a KAMI

A KAMI 2017. szeptemberétől önálló intézményként folytatja működését a Kalász Alapfokú Művészeti Iskola, így mostantól formális szinten elválnak a Kalász Suli Általános Iskolától. A jó kapcsolat azonban megmarad, hiszen rengeteg Kalász Sulis diák jár egyidejűleg a zeneiskolába is.

Az órarend kiválasztásánál figyelnek arra az oktatók, hogy ne legyen ütközésük a gyerekeknek.Hermeszné Uracs Mónika igazgatónő a 2017/2018-as tanévet megnyitó ünnepségen elmondta, hogy a zeneiskola legfontosabb célja idén is az lesz, hogy a szakmai fejlesztés mellett, megőrizzék a családias, támogató légkört az intézményben. Idén is nagy volt a túljelentkezés a zeneiskolába. Az intézmény dolgozóinak egyik legnagyobb vágya, hogy a közeljövőben kibővíthessék az iskolát.

Jelenleg az Önkormányzattal és a tankerületi igazgatóval, Verebélyi Ákossal egyeztetnek erről – számolt be televíziónknak az igazgatónő.A Kalász Alapfokú Művészeti Iskola idei terembeosztásait és más részleteket a zeneiskola weboldalán a www.kami.hu-n és hivatalos Facebook oldalukon teszik közzé.