loader
Évkerék és zenebona

Évkerék és zenebona

A tavaszi ünnepekhez és hagyományokhoz kapcsolódó programokkal várják kicsiket és nagyokat a Faluházban a Családi matiné szervezői. A programon előad a Batyu Színház, de kézműves és zenés foglalkozások is várják az érdeklődőket.

Remek hétvégi kikapcsolódást nyújt az Évkerék rendezvénysorozatból alakult, Családi matiné. A szervezők között megtalálhatjuk a Dunakanyar Népművészeti Egyesület oszlopos tagjait, valamint vándorszíntársulatok és a helyi oktatók is csatlakoztak a programsorozathoz.

Ezúttal a Batyu Színház társulata hozza el mesejátékát, amelyben Jancsi és Juliska klasszikus történetét ismerhetik meg a gyermekek. De emellett hangszeres és kézműves foglalkozásokon is részt lehet venni, amik a nyárelő jegyében telnek.

A következő családi matiné május 24-én, szombaton reggel 9 órától várja az érdeklődőket. A belépőjegy 1200 Ft/fő, de családi jegy is váltható, ami négy fő esetén 4000 Ft-ba kerül. Az eseménynek a szokásokhoz híven, a Kós Károly Művelődési Ház földszinti nagyterme ad otthont.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok