Nyolcgólos hátrányban a Budakalász

Nyolcgólos hátrányban a Budakalász

Története első nemzetközi kupapárharcának első felvonásán nyolc góllal 35-27-re kikapott a CYEB Budakalász a Helvetia Anaitasunától vasárnap a férfi kézilabda EHF Kupa selejtezőjének harmadik fordulójában, az Elek Gyula Arénában.A visszavágót jövő szombaton rendezik a spanyol csapat otthonában. A győztes a csoportkörbe jut.

További sporthíreink:

  • A Szentendre VSE felnőtt labdarúgó-csapata hazai pályán 2-1-re kikapott a jelenleg második Pilistől a Pest Megyei Bajnokság I. osztályának 15. fordulójában. A vezetést a vendégek a 12. percben szerezték meg, amelyre a 27. percben Bácsi Olivér válaszolt. A végeredményt a duplázó 41 éves Bárányos Zsolt állította be, aki mezőny egyik legrutinosabb játékosaként a Ferencvárosban és a Budapest Honvédban is megfordult pályafutása során. A szentendreiek az őszi szezont a bajnokság utolsó helyén álló, pontnélküli Sülysáp ellen fejezik be hétvégén a 7. fordulóban elmaradt mérkőzés pótlásával. 
  • A MOL-Pick Szeged magas színvonalú mérkőzésen három góllal legyőzte a Barcelonát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában, vasárnap.A meccsen tért vissza Magyarországra a három gólos Aron Pálmarsson, aki 2015-től két szezonon át a Veszprémet erősítette, de idén nyáron viharos körülmények között távozott Barcelonába. A Szeged továbbra is ötödik a csoportjában. 
  • Hosszú Katinka 400 méter vegyesen, Gyurta Gergely pedig 1500 méter gyorson győzött a rövidpályás úszó világkupa-sorozat utolsó állomásának vasárnapi zárónapján, Szingapúrban.Az idei sorozat pontversenyének legjobbja a svéd Sarah Sjöström lett, maga mögé utasítva az előző öt esztendőben kivétel nélkül első Hosszú Katinkát is.A férfiaknál Gyurta Gergely nagy fölénnyel végzett az élen az 1500 méteres gyorsúszás döntőjében, ahol Bernek Péter ötödik lett.
  • Michelisz Norbert második helyen ért célba a második makaói versenyen a túraautó-világbajnokságon, így a december 1-jei katari szezonzáró előtt mindössze 6,5 pont a hátránya Thed Björk mögött. Michelisznek ezzel reális esélye van a világbajnoki cím megszerzésére.
  • A londoni ATP-világbajnokságon győztes Grigor Dimitrov három helyet javítva feljött a harmadik pozícióba a férfi teniszezők világranglistáján. A bolgár játékos a szezonzáró viadal vasárnapi fináléjában nagy csatában, három szettben győzte le a belga David Goffint.


(Forrás: MTI)