„A muzsikánál nincs jobb barát" - nótaest a PMK-ban!

„A muzsikánál nincs jobb barát" - nótaest a PMK-ban!

„A muzsikánál nincs jobb barát” címmel szólt a magyarnóta szombaton a Pest Megyei Könyvtárban.  Ötödik alkalommal szervezte meg a Szentendrei Kossuth Lajos Nyugdíjas Klub és Kapi Gábor nótáskapitány az egyre népszerűbb estet. A magyarnóta, a katonadal, a cigányze népszerűsítése az est legfontosabb feladata a szórakoztatás mellett. 

Nem csak az idősebb korosztályt szólítja meg a Szentendrén hagyományosnak számító nóta est.  – nyilatkozta stábunknak Kapi Gábor nótáskapitány. De a fiatalokat is várják az előadásokra, ahol cigányzene és magyartnóta várta most is a nézőtéren ülőket. A gyakolott látogató tudta, hogy a humor sem hiányzhat az estéből. Több ezer viccet tud az est állandó házigazdája, műsorvezetője Horváth László, aki most is az aktualitásoknak megfelelően válogatta össze műsorát. Szeretik az előadók a szentendrei közönséget, akik örömmel fogadják az új közreműködőket és műsort. Nem csak a nézők, de a fellépők között is mindig van olyan, aki a fiatalabb generációt képviseli. 

Megkezdődött az egyeztetés a következő nótaesttel kapcsolatban, amit jövőre májusban tartanak a tervek szerint, hogy dalcsokorral köszöntsék az édesanyákat, nagyikat és dédmamákat a fellépők. Nem marad senki magyarnóta nélkül májusig sem. Az Ezüstfény Együttes folyamatosan fellép az ország több pontján, csak úgy mint az előadók, akiket addig is több alkalommal láthat a közönség.