Jótékonysági Estet tartottak a Móricz Zsigmond Gimnáziumban

Jótékonysági Estet tartottak a Móricz Zsigmond Gimnáziumban

Idén is Jótékonysági Estet rendeztek a Móricz Zsigmond Gimnáziumban április 14-én. A befolyt összegből az intézmény ebédlőjét szeretnék több funkció betöltésére alkalmas közösségi térré alakítani. Az eseményen az iskola tanulóinak műsorát követően egy svédasztalos vacsorára és beszélgetésre várták a vendégeket.

Akik személyesen vettek részt a rendezvényen a belépőjegyek megvásárlásával járulhattak hozzá a kitűzött cél eléréshez, de támogató jegyek megvételére is volt lehetőség.

A fellépő diákok - ahogyan Kerezsi Csaba, az intézmény vezetője fogalmazott - az év terméséből mutattak be egy csokrot. az esemény sikeréhez a tanárok, a diákok és a szülők egyaránt hozzájárultak.

Buttyáné Frajka Zita francia nyelvtanártól örömmel számolt be arról, hogy a diákok szorgalmasan készültek a rendezvényre: „A műsorszámokat a diákok találták ki alapvetően, vannak olyan műsorszámok, amiket már egyszer előadtak, vagy a farsangon, vagy a gólyabálon, vagy a szalagavatón és nyilván már arra a rendezvényre is nagyon sokat gyakoroltak és most újra felkértük őket, hogy legyenek szívesek, mutassák meg ezt a szülőknek is”. A fellépő tanulók csapatát erősítette Máli Dorka Sára 9. nyelvi osztályos, valamint Beleki Boldizsár, 10. b osztály tanuló.