Jaaj, öregszem!

Jaaj, öregszem!

Dr. Gál Katalin, az Egészségklub alapítója, szakmai vezetője megtartotta a „Jaaj, öregszem” című előadássorozat soron következő programját április 11-én, a Klubházban. Az interaktív sorozattal a szervezők, a szakemberek szeretnének hozzájárulni a lakosság fizikai és mentális egészségének megőrzéséhez.

Múlt kedden a reumás megbetegedések kérdéskörét járták körül az érdeklődők.

A szakember kiemelte, hogy a mozgásszervi betegségek tekintetében, - mint megannyi egészségügyi eltérés esetében is - érdemes a megelőzésre fektetni a hangsúlyt, valamint a példamutatás fontosságára is felhívta a figyelmet.

A megfelelő állapot elérésében az egészséges étkezés, a megfelelő táplálkozás, valamint az étrendkiegészítők helyes bevitele mellett nagy jelentősége van a testmozgásnak is - hangsúlyozta Dr. Gál Katalin. „Az első mindenféleképpen a víz, a táplálkozás. Ha ezt elkezdtük, akkor ezután - ha jól hidratáltunk – utána jön a mozgás. Anélkül semmi nem megy”.

Az Egészségklub „Jaaj, öregszem” című előadássorozata április 25-én folytatódik, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. A Klub programjairól részeletes információk közösségi oldalukon találhatók.