Vízhiány lehet Szarvashegyen!

Vízhiány lehet Szarvashegyen!

A Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. hivatalos honlapján tájékoztatja ügyfeleit, hogy a Szentendre, Szarvashegy vízellátását biztosító nyomásfokozó gépházban 2023. április 17 -21. között – az üzembiztonság növelése érdekében – karbantartási munkákat végeznek.

A munkavégzés ideje alatt: 9 óra és 17 óra között több alkalommal, rövid időszakokra nyomáscsökkenés, vízhiány fordulhat elő Szentendre, Szarvashegy területén – olvasható a DMRV Zrt. honalapján.

A szolgáltató munkatársai kérik az érintett felhasználókat, hogy szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz szükséges elegendő vízmennyiség vételezéséről.

Ezen kívül a felhívásban tájékoztatást adnak arról is, hogy – előre nem látható műszaki probléma miatt – a karbantartás befejezésének időpontja későbbre tolódhat.

A karbantartás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében a szolgáltató kéri a fogyasztókat, hogy a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) tartsák zárva!

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő, illetve a mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klór szag érezhető – hívják fel a figyelmet a DMRV Zrt. munkatársai. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan – teszik hozzá a hivatalos tájékoztatóban.

 

Forrás: www.dmrvzrt.hu